Helgen

                                                                 I helgen va jag ledig så jag och Phillip jobbade lite extra med staketena på den nya gården. Tip va sålklart med på flaket. Och på fredagen kom tjurarna och dem bekantade sig med kvigorna.      

      

Sedan va det full action...                                                                                     

På lördagen åkte jag och Mel på en liten lust runda med bilen till det stället där hon ska gifta sig i sommar...                                                     
 Mel


Efter att ha kollat runt, mätt och flamsat åkte vi till Punga Cov för att avnjuta lunch...

Tur att vi stanna på vägen för det tog två timmar dit vi åkte och typ 5 minuter av vägen va rak, jag satt med nedvevat fönster nästan hela vägen förutom när det pissa ner med regn. Konstigt det där med frisk luft....

Hoppas ni har en trevlig vecka

gaa

okej nu är det min lediga helg!
sov till kl. nio imorses gäsp gäsp lyx lyx!

sedan kom phillip hem efter ha mjölkat, vi käka lite frukost och sedan åkte vi till våran gård, vilken har ökat från 26 ha till 71 ha. ja vi har köpt granngården. Skrev på alla papprena förra fredan så den har varit våran en hel vecka nu, eller ja banken äger väl mesta delen av den men men. Det är kul.

Så vi fixade lite med staketen till kl. två i eftermiddas.

Nu har jag suttit här framför datorn i typ 4 timmar och jag är trött på d, har en uppsatts att skriva om ruminant nutrition and feeding requirements för kossor. inte nog med det... 14 kalvar som blev avanda mjölk i går har stått, står fortfarande och romar konstant utanför huset, höjjde ljudet på tvn i bött för att inte höra dem!

Nu iaf så ska jag hoppa in i dushen och sen åka till pubben, för det blir take aways i kväll, för tredje kvällen i rad för vi har ingen mat hemma.

Men i morrn så ska jag åka till nelson, handla mat, klippa håret, gå på marknaden och så blir det nog en kanelbulle på Swedish bakery!

Ha en go freda alla ni! kramar

RSS 2.0